Top

Restaurant in Berkel-Enschot en omgeving

In een rustig straatje, tegenover de St. Willibrorduskerk in Berkel-Enschot staat een restaurant waar de Brabantse warmte je tegemoet komt. Bistro VOS zet zich als restaurant apart door het bieden van heerlijke culinaire creaties voor een eerlijke prijs. Chef-kok Marc Kemmeren verandert de meest uiteenlopende gerechten in smaakvolle belevingen die perfect passen bij de rustieke en gezellige sfeer. In ons restaurant in Berkel-Enschot werken wij elke keer weer hard om de typisch Brabantse ambiance te vertalen in een avond met heerlijke gerechten die eindigen in een ontspannen avondje uit.

Nieuw seizoen, nieuwe gerechten

Om gerechten te kunnen bieden die naadloos aansluiten op het seizoen veranderen wij regelmatig het menu. Onze chef-kok Marc duikt de keuken in komt terug met een assortiment nieuwe brouwsels. Hieruit maken wij een keus om die maand op de kaart te schitteren.

Berkel-Enschot, Tilburg, Oisterwijk en omstreken

Het bescheiden restaurant in Berkel-Enschot beperkt zich niet alleen tot de lokale bewoners. Onze heerlijke gerechten hebben ook de aandacht gekregen van bewoners uit de wijde omtrek. Dagelijks mogen wij gasten ontvangen uit Tilburg, Oisterwijk, Heukelom, Loon op Zand, Moergestel, Udenhout, Biezenmortel, Haaren en zelfs Helvoirt. De reputatie die Bistro VOS met het restaurant in Berkel-Enschot heeft weten op te bouwen is als een lopend vuurtje door de omgeving getrokken. Een prestatie waar wij enorm trots en dankbaar voor zijn.

Goede sfeer, goed eten en een heerlijk avondje uit

Het is puur genieten in het gezelligste restaurant in Berkel-Enschot. Van het goedlachse en vriendelijke personeel tot de chef-kok die graag een praatje komt maken. De rustige achtergrondmuziek en de gedimde lichten creëren een sfeer waarbij de druk van het dagelijks leven van de schouders glijdt. Onder het genot van een heerlijk voorafje, een mals stukje vlees of juist een mondwaterend toetje kun je de boel even de boel laten. Om onze gasten steeds weer te verrassen veranderen wij regelmatig onze menukaart. Zo blijven onze gerechten perfect passen bij het seizoen en valt er bij elk bezoek weer iets nieuws te ontdekken.

q q

BIER HIER.... DANK U WEL

Interesse in een biertje? Liever een wijntje? Of een warme kop cappuccino? Wij hebben het.

q q

EEN VRIENDELIJKE GLIMLACH

Ons geweldige team in de bediening of de keuken staat elke dag met een glimlach te werken.

q q

WIT, ROOD, ROSÉ?

Wist je dat wij een uitgebreide kaart hebben met diverse alcoholische dranken? Inclusief een wijnkaart.

q q

LEKKER WISSELVALLIG

Om actueel te blijven veranderen wij regelmatig de menukaart. Zo is er altijd wel iets nieuws te ontdekken.

Bistro VOS en Berkel-Enschot

Bistro VOS is onderdeel van Van Opstal Berkel-Enschot, een all-in-one horeca locatie waar feesten en partijen gegeven kunnen worden, feestzalen verhuurd worden en met regelmaat gezellige evenementen worden georganiseerd. Zo neemt Van Opstal deel aan evenementen zoals: de dikke banden race, de ijsbaan bij Jan Robben, carnaval, Theatershow Van Opstal, Knollegebloas en diverse kleinere en lokale activiteiten. Bistro VOS restaurant Berkel-Enschot is een nieuwe toevoeging om de horecawereld in het rustieke Berkel-Enschot terug op de kaart te zetten.

Met huid gebakken zalm met aardappelpuree
Soepele varkenshaas met geroosterde groenten
Indonesische Rendang met picalilly schuim
Het voorste deel van de Bistro vanuit de bar gezien
Het voorste deel van de Bistro met de bar op de achtergrond
Het voorste deel van de Bistro

Een hapje en een drankje

Bent u op zoek naar een gezellige locatie om gedurende de avond even te ontspannen onder het genot van een heerlijk Brabantse maaltijd en een warme kop koffie? Dan is ons restaurant in Berkel-Enschot de locatie die zich hier uitstekend voor leent. Door de warme sfeer van een modern bruin-café kunt u even ontkomen van de drukke dagelijkse sleur en rustig genieten van onze gezellige en informele ambiance. Naast de scherp geprijsde maaltijden kunt u genieten van een uitgebreid aanbod aan warme en koude dranken.

Tafel reserveren bij restaurant in Berkel-Enschot

Bistro VOS is alleen op afspraak geopend. Indien je specifieke wensen hebt moet je dit tijdig aangeven vanwege de voorbereidingen die wij mogelijk moeten treffen. In onze menukaart vind je gerechten terug welke zowel met als zonder vlees zijn. Zo kun je als vegetariër ook terecht bij Bistro VOS. U kunt doorgeven dat u komt door een e-mail te sturen.