Top
 
Logo Bistro VOS in Berkel-Enschot wit

Wie is Bistro VOS uit Berkel-Enschot? Wij stellen ons even aan je voor.

q q

HEERLIJKE DRANK

Koffie, bier, fris of wijn? Wij hebben een uitgebreid assortiment dranken die perfect bij jouw gerecht passen!

q q

WERELDSE GERECHTEN

Onze inspiratie komt uit diverse keukens uit de hele wereld, daarom heeft elk gerecht iets unieks.

q q

SIMPEL BIJZONDER

Zelfs de ``normale`` gerechten zijn bij ons net een beetje lekkerder en meer uniek dankzij onze top-chef.

q q

DUIZELINGWEKKENDE DESSERTS

Zoetekauw? Choco-liefhebber? Ijs-fanaat? Wij hebben voor elke toetjes fan iets om je lepeltje bij af te likken!

Soepele varkenshaas met geroosterde groenten
Decoratie op de bar met het eetgedeelte op de achtergrond
q

HOE HET ALLEMAAL BEGON

Het idee van een eigen bistro spookte al jaren door Ad’s hoofd. Toen de kans zich voordeed werd deze meteen met twee handen aangenomen. Samen met chef-kok Marc Kemmeren worden elke dinsdag, woensdag en donderdag de meest uiteenlopende gerechten geserveerd voor een eerlijke, Brabantse prijs. Dit allemaal in het pittoreske Berkel-Enschot.

Het voorste deel van de Bistro

Vanaf de eerste dag was het duidelijk dat de bistro in goede smaak viel bij de lokale bewoners. Toen in februari 2018 de deuren voor het eerst geopend werden waren de eerste weken al volgeboekt. Pas tijdens de zomervakantie dat jaar kwamen er hier en daar lege stoelen in beeld. Sindsdien is Bistro VOS uitgegroeid tot een geliefde bistro die gasten van heinde en verre mag verwelkomen. Het succes is, volgens de lokale bewoners, te danken aan de warme en typische gezelligheid waar Brabant om geroemd wordt.

Samenwerking van verschillende kanten

Ad van Opstal, die geboren is in de horeca-wereld droomt al jaren van zijn eigen bistro. “Een kleine Korte Heuvel in Berkel-Enschot, hoe mooi zou dat zijn? We hebben in het dorp geen centrale plek met horecagelegenheden en ik denk dat de horeca elkaar zo juist kan versterken. Een leuke plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten.” Een visie die bescheiden begon, maar al snel uitmondde in één van de meest karakteristieke en gezellige restaurants in Berkel-Enschot.

Marc Kemmeren ziet in de bistro een perfecte uitlaatklep voor zijn creatieve geest. De ervaren kok heeft jarenlange ervaring op diverse locaties en kan zijn ervaring en kennis gieten in het bedenken van de meest smaakvolle gerechten zonder teveel poespas. Simpel, herkenbaar maar dan wel uit de handen van een top chef-kok. “Het is echt een passie, vroeger stond ik op mijn achtste al bij ons moeder achter het fornuis.”

Goed, gezellig en gerechten om van te watertanden

Het motto achter de gerechten is dat het een compliment op de karakteristieke ambiance moet zijn. Een warme en gezellige omgeving waar de druk van het dagelijks leven even van je af glijdt. Samen met een heerlijke maaltijd voor een prijs waar je thuis niet kunt gaan staan koken, maakt een diner bij Bistro VOS een ontspannen en smaakvolle ervaring. Van het vriendelijke personeel, de warme sfeer, de gezellige achtergrondmuziek en de chef-kok die af en toe een praatje komt maken. Één ding is duidelijk, de twee ondernemers weten wat men wil.

Loop gezellig binnen of reserveer een tafel

Bistro VOS uit Berkel-Enschot is momenteel alleen open op afspraak. Vooral voor grote groepen is het fijn als er gereserveerd wordt. Reserveren kan simpelweg door een SMS of Whatsapp bericht te sturen naar: 06-24584536, of via de knop linksonderin het scherm.

Bekijk ons heerlijke menu