Top

Eten bestellen in Berkel-Enschot bij Bistro VOS

Wil jij in deze vreemde tijd nog steeds genieten van heerlijke gerechten? Even doen alsof je samen uit eten bent? Maak een restaurant van je eigen woonkamer door gemakkelijk eten te bestellen in Berkel-Enschot (en omgeving) via Bistro VOS. Alle gerechten worden met de grootste zorg bereid en voorbereid zodat je thuis nog maar een paar stappen hoeft te volgen om een heerlijke culinaire verrassing op tafel te zetten.

Thuis eten zoals in de Bistro

Mis jij het ook zo om lekker uit te eten te gaan? Geen risico op mislukte maaltijden en in een rustieke ambiance lekker genieten van een verzorgde maaltijd? Dat kan ook bij je thuis. Sluit de gordijnen, dim de lichten, steek een kaars aan en haal je thuisdiner op bij Bistro VOS.

Jouw keus, onze kookkunsten, jouw huiskamer

We hebben een paar standaard keuzes voor je klaarstaan maar plaatsen ook regelmatig speciale deals die aansluiten op de tijd van het jaar of een speciale feestdag. Daarnaast bedenken we met enige regelmaat ludieke acties zoals het kerstdiner, het valentijnpakket en de Dolle Donderdagen. Op die manier bieden we een afwisselend pakket aan gerechten waarbij voor ieder wat wils in het aanbod zit. Jouw eten bestellen in Berkel-Enschot doe je natuurlijk bij Bistro VOS, voor een culinaire ervaring bij je thuis.

Eten bestellen was nog nooit zo smakelijk

Restaurants zijn natuurlijk in trek vanwege de heerlijke gerechten en de gezellige sfeer. Bij een afhaalmaaltijd denkt men al snel aan slappe friet, lauwe lappen vlees en een doorweekte salade. Bij Bistro VOS zien we dat anders! De thuisdiners van Bistro VOS zijn zo opgebouwd dat men thuis slechts enkele handelingen hoeft te doen om alles op temperatuur te brengen om vervolgens de maaltijd te garneren en op te dienen. De rijke smaak, het malse vlees en de knapperige salade uit het restaurant vanuit jouw keuken op je eigen bord. Eten bestellen in Berkel-Enschot was nog nooit zo smakelijk.

q q

VOOR IEDER WAT WILS

We bieden een breed menu aan met voor ieder wat wils. We passen het menu ook af en toe aan.

q q

BEZORGEN IS OOK EEN OPTIE

Geen tijd om je bestelling op te halen? Wij kunnen je bestelling ook bezorgen voor € 4,- extra.

q q

NET ZO SIMPEL ALS EEN BROODJE

Met onze aanwijzingen is het klaar-maken van het diner net zo makkelijk als het maken van een broodje.

q q

SPECIAAL VOOR IETS SPECIAALS

Heb je iets speciaals te vieren? Informeer bij ons voor de mogelijkheden en plaats je bestelling op tijd.

Thuisbezorgd in Berkel-Enschot

Geen zin om te koken? Of wil je graag een keer culinair verwend worden? Bestel gemakkelijk jouw maaltijd via Whatsapp, SMS of eventueel via e-mail en wij verzorgen de rest. Je kunt je maaltijd ophalen in onze Bistro of je kunt je bestelling laten bezorgen (meerprijs: € 4,-). Wij regelen de meest verse ingrediënten, een uitgebreide uitleg en zorgen dat alles netjes ingepakt voor je klaar staat. Zo hoef jij thuis slechts een paar simpele stappen te volgen om een culinair hoogstandje op tafel te toveren. De kaarsen en het gedimde licht moet je dan zelf nog verzorgen.

q
Spareribs bij de Dolle Donderdag van Bistro VOS
Kipsate tijdens de Dolle Donderdag bij Bistro VOS

Hoe bestel je gemakkelijk eten bij Bistro VOS in Berkel-Enschot?

Eten bestellen in Berkel-Enschot is een kwestie van 4 simpele stappen. Voor je het weet heb jij de kookkunsten van onze chefkok in je eigen woonkamer.

  1. Kijk op onze pagina “Genieten van Bistro VOS bij je thuis” voor onze thuisdiners
  2. Stuur ons een Whatsapp, SMS of mailtje met jou keuze uit de aangeboden gerechten
  3. Je ontvangt een tikkie van ons om te betalen voor jouw thuisdiner
  4. Kom je maaltijd op de aangegeven tijden ophalen, of laat je maaltijd thuisbezorgen

Nadat jouw bestelling binnen is gaat onze Chefkok Marc Kemmeren aan de slag om jouw diner samen te stellen, voor te bereiden en eventueel in te pakken. Hierbij worden dezelfde hoge standaarden gehanteerd als voor de maaltijden in onze eigen bistro. Zo ben je altijd verzekerd van een smakelijke verrassing voor jou en je diner-gezelschap. Eten bestellen in Berkel-Enschot was nog nooit zo makkelijk en smakelijk!