Top
 

Corona maatregelen

Welke maatregelen nemen wij om jouw bezoek veilig, verantwoord en gezellig te maken?

CORONA EN BISTRO VOS

Wij begrijpen dat er in deze vreemde tijd extra onzekerheid is over hygiëne en het besmettingsrisico. Om al onze gasten een zorgeloos bezoek te kunnen bieden nemen wij daarom het advies van het RIVM zeer serieus. Wij hanteren de voorschriften van het RIVM waarbij wij samen ons best doen om dit zo min mogelijk effect te hebben op de sfeer. Ons doel is om jou even je zorgen te laten vergeten zodat er heerlijk genoten kan worden van onze fantastische gerechten. Hiernaast lees je welke maatregelen wij nemen per afdeling.

Je kunt hier het ventilatierapport inzien voor Bistro VOS en de aangrenzende zaal.

p
  • De tafels en stoelen zijn zo geplaatst dat er ruimte genoeg tussen de tafels is om onbezorgd te kunnen genieten van het diner.
  • Het interieur wordt voor het openen, zodra een tafel leeg is en op het einde van de avond zorgvuldig schoongemaakt met desinfecteermiddel.
  • Om te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM is het verplicht om vooraf te reserveren. Dit kan via telefoon, WhatsApp, sms of e-mail.
  • Helaas mogen wij nog geen handen schudden. Ook niet knuffelen, maar we heten onze gasten wel welkom met een grote glimlach.
  • Mocht je specifieke wensen hebben waar wij rekening mee kunnen houden, dan horen wij het graag.

  • Het personeel wast de handen met grote regelmaat met desinfecterende handgel.
  • Onze bediening doet haar best om afstand te bewaren van onze gasten. Er worden daarom ook geen handen geschud helaas. In gevallen zoals het neerzetten van je gerecht of drankje, kan het voorkomen dat het niet lukt om voldoende afstand te bewaren.
  • Het glaswerk wordt gewassen in de vaatwasser, de spoelbak wordt niet gebruikt.
  • Indien nodig zal het personeel je gerecht op een aangeschoven tafel plaatsen waarna je zelf het gerecht kunt pakken.
  • Het personeel in de keuken wast met grote regelmaat de handen met desinfecterende handgel.
  • Wanneer contact met eten verwacht mag worden, worden handschoenen gedragen.
  • Afzuiging en ventilatie draagt bij aan schone lucht.
  • De bediening en het keukenpersoneel houdt, waar mogelijk, voldoende afstand van elkaar.