Top
 

Corona maatregelen

Welke maatregelen nemen wij om jouw bezoek veilig, verantwoord en gezellig te maken?

CORONA EN BISTRO VOS

Wij begrijpen dat er in deze vreemde tijd extra onzekerheid is over hygiëne en het besmettingsrisico. Om al onze gasten een zorgeloze avond te kunnen bieden nemen wij daarom het advies van het RIVM zeer serieus. Wij hanteren de voorschriften van het RIVM waarbij wij samen ons best doen om dit zo min mogelijk effect te hebben op de sfeer. Ons doel is om jou even je zorgen te laten vergeten zodat er heerlijk genoten kan worden van onze fantastische gerechten. Hiernaast lees je welke maatregelen wij nemen per afdeling.

Je kunt hier het ventilatierapport inzien voor Bistro VOS en de aangrenzende zaal.

p
  • Bij binnenkomst vragen wij om de handen te desinfecteren via een pompje desinfecterende handgel.
  • Vervolgens vragen wij om een korte vragenlijst in te vullen om te bevestigen dat er geen zieken zijn.
  • Tevens verzoeken wij om afstand te houden van andere gasten. De tafels staan allemaal minimaal 1.5 meter uit elkaar.
  • Mocht je niet bediend willen worden aan tafel, dan schuiven wij een extra tafel aan waar wij de gerechten op zullen zetten. Je kunt dan zelf het gerecht pakken en voor je neerzetten.
  • Onze airco houdt het niet alleen behaaglijk, maar filtert bovendien de lucht om bij te dragen aan schone lucht.
  • Onze luchtfilter installatie heeft een “Uitstekend” ventilatierapport behaald.
  • Elke dag, buiten openingstijden, wordt de Bistro met desinfecterende schoonmaakmiddelen gereinigd.
  • Het personeel wast de handen met grote regelmaat met desinfecterende handgel.
  • Onze bediening doet haar best om afstand te bewaren van onze gasten. Er worden daarom ook geen handen geschud helaas. In gevallen zoals het neerzetten van je gerecht, kan het voorkomen dat het niet lukt om voldoende afstand te bewaren.
  • Het glaswerk wordt gewassen in de vaatwasser, de spoelbak wordt niet gebruikt.
  • Indien nodig zal het personeel je gerecht op een aangeschoven tafel plaatsen waarna je zelf het gerecht kunt pakken.
  • Het personeel in de keuken wast met grote regelmaat de handen met desinfecterende handgel.
  • Wanneer contact met eten verwacht mag worden, worden handschoenen gedragen.
  • Afzuiging en ventilatie draagt bij aan schone lucht.
  • De bediening en het keukenpersoneel houdt, waar mogelijk, voldoende afstand van elkaar.
× Whatsapp met ons